Джемілєв заявив про ядерну зброю Путіна в Криму: названа кількість боєголовок
Категорія
Політика
Дата публікації

Джемілєв заявив про ядерну зброю Путіна в Криму: названа кількість боєголовок

Джемілєв заявив про ядерну зброю Путіна в Криму: названа кількість боєголовок
Джерело:  Укрінформ

Національний лідер кримських татар Мустафа Джемілєв заявив, що повернути Крим з-під російської анексії військовим шляхом дуже небезпечно, адже Кремль розмістив на території півострову 6 ядерних боєголовок.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"Крим зараз перетворили на таку військову базу, у нас навіть є інформація, що зараз там 6 ядерних боєголовок. Тому розгортати військові дії там дуже небезпечно", - сказав Джемілєв в інтерв'ю UA.TV

Читайте також: Таємничі патріоти України розвісили листівки в Криму: опубліковані фото

За його словами, військові дії на території півострова можуть призвести до етнічних чисток, як це було свого часу в Чечні. Він також висловив думку, що серед кримських татар активних "колаборантів" декілька десятків.

"Якщо говорити про активних "колаборантів" серед татар, які найбільше бояться, що підуть росіяни, - декілька десятків. Але, варто сказати, що вони змушують приходити на якісь мітинги людей, які працюють у бюджетній сфері", - зазначив національний лідер кримських татар.

Як повідомляв ONLINE.UA, 6 грудня 2016 року Мустафа Джемілєв заявив в Європейському парламенті, що окупанти завезли в Крим ядерну зброю і намагаються вижити з півострова його корінних жителів — кримських татар.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?