Переговори Порошенка і Меркель: стали відомі перші підсумки
Категорія
Політика
Дата публікації

Переговори Порошенка і Меркель: стали відомі перші підсумки

Переговори Порошенка і Меркель: стали відомі перші підсумки

Під час переговорів канцлера ФРН Ангели Меркель і президента України Петра Порошенка стало відомо, що влада Німеччини готова активізувати діяльність "нормандського формату" (Україна, Німеччина, Франція, Росія).

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря президента Святослава Цеголко.

"Німеччина готова активізувати роботу "нормандського формату" і виступає за більш активне залучення країн G7 у підтримку українських реформ", - написав Цеголко за підсумками переговорів президента України з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Читайте також: Спочатку доступ України до кордону, а потім вибори — Меркель на зустрічі з Путіним

"Це вже одинадцятий візит президента до Німеччини за останні три роки. Вперше зустріч з канцлером відбулася в її заміській урядової резиденції - замку Месеберг. Плідні переговори пройшли в дуже дружній атмосфері", - додав прес-секретар Порошенка.

Як повідомляв ONLINE.UA, 8 травня Петро Порошенко провів телефонні переговори з Ангелою Меркель, в ході яких обговорив з нею ситуацію на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?