В окупованому Криму підняли прапор України: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Криму підняли прапор України: опубліковано фото

В окупованому Криму підняли прапор України: опубліковано фото
Джерело:  Крим.Реалії

В окупованому Криму над будівлею адміністрації парку левів "Тайган" підняли дванадцять прапорів різних держав, в тому числі й прапор України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Крим.Реалії.

За словами власника сафарі-парку Олега Зубкова, таким чином він вирішив продемонструвати географію вихованців сафарі-парку.

"Тепер у парку левів "Тайган" майорять прапори дванадцяти держав, звідки в різний час до нас були ввезені тварини. Тепер лише згадую часи, коли ввозити тварин було можливо з усього світу, зараз це робити вкрай складно через санкції та інші перепони, створювані мені кримською владою", - сказав бізнесмен.

Читайте також: Джемілєв заявив про ядерну зброю Путіна в Криму: названа кількість боєголовок

У кримського підприємця Олега Зубкова - тривалий конфлікт з окупаційною владою Криму. У період блекаута в ялтинському зоопарку "Казка" померли тигренята білої тигриці Тигрюлі, подарованої Олегу Зубкову Юлією Тимошенко. Окупанти тоді заявили, що тварини загинули в результаті неналежного утримання. Підприємець переконаний, що тигренята стали жертвою інфекції в результаті ослаблення імунітету від переохолодження під час відсутності електроенергії. У 2016 році Олег Зубков відвідав 156 судових засідань, пов'язаних з численними штрафами і звинуваченнями на його адресу з боку підконтрольної Кремлю кримської влади.

Сафарі-парк "Тайган" в Білогірську - це найбільший в Європі розплідник різних порід левів та інших видів тварин на території 32 гектарів, заснований кримським бізнесменом Олегом Зубковим. У парку мешкають понад 70 левів. Всього в зоологічних парках Зубкова містяться три з половиною тисячі різних тварин і птахів.

В мережі прокоментували появу прапору України в окупованому Криму.

Як повідомляв ONLINE.UA, в оккупованому Криму невідомі патріот розвісили листівки із зверненням до жителів півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?