Побиття росіянина в Мексиці: спливли скандальні подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Побиття росіянина в Мексиці: спливли скандальні подробиці

Побиття росіянина в Мексиці: спливли скандальні подробиці
Джерело:  РІА Новини

Російський консул у Мексиці Дмитро Болбот розповів, що побитий у Канкуні росіянин Олексій Макєєв раніше нападав на туристів з Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

"Потрібно враховувати, що в своїй агресії він нападав не тільки на мексиканців, але і на наших громадян в Мексиці, ще в листопаді до нас надходили скарги від росіян, тоді ж ми зверталися в МЗС і прокуратуру з проханням захистити від нього наших і місцеве населення ", - сказав Болбот.

Читайте також: "Страта" росіянина в Мексиці: з'явилося нове відео інциденту

За його словами, через це в госпіталі Макеєву спочатку навіть не хотіли надавати медичну допомогу.

Нагадаємо, ввечері 19 травня у місті Канкуні натовп оточив будинок російського відеоблогера Олексія Макєєва та ледь не лінчував йогоза те, що той розповсюджував в інтернеті відеоролики, на яких ображав місцевих жителів.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Естонії росіянина Артема Зінченко засудили до п’яти років в’язниці за співпрацю з військовою розвідкою Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?