У Харкові обстріляли тролейбус: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові обстріляли тролейбус: опубліковані фото

У Харкові обстріляли тролейбус: опубліковані фото

У суботу, 20 травня, у Харкові невідомі обстріляли тролейбус.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook директора Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрія Сидоренка.

 За його словами, в результаті ніхто не постраждав, пошкоджено вікно салону і вікно дверей. Імовірно стріляли з пневматичної зброї.

Читайте також: Смертельна стрілянина на Харківщині: депутату облради оголосили про підозру

Поліція Харківщини повідомляє, що вдень невідомі особи зробили декілька пострілів по громадському транспорту. Повідомлення надійшло до Київського відділу поліції о 15:25 суботи.

Встановлено, що на вулиці Барабашова,36 водій почув два хлопки. Він зупинив транспорт та побачив у вікні декілька отворів. На місце події для з'ясування обставин виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, невідомі вистрілили з пневматичної зброї. Речові докази вилучені.

Вирішується питання про внесення факту події до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Особи зловмисників встановлюються.

Як повідомляв ONLINE.UA, 16 травня на Харківщині в селищі Вільшани в результаті масової бійки зі стріляниною чотирьох чоловіків із пораненнями доставили до районної лікарні, один з потерпілих помер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?