У Росії пропонують турпутівки в ДНР: в соцмережах сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії пропонують турпутівки в ДНР: в соцмережах сміються

У Росії пропонують турпутівки в ДНР: в соцмережах сміються
Джерело:  DonNews

Таганрозька транспортна компанія "Sudakov-Travel" та російська туристична фірма "Супутник-Південь" запропонували жителям Ростовської області на чотири дні відправитися в окупований бойовиками ДНР Донецьк.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DonNews.

Тур названий "Донецьк Нескорений", його вартість для однієї людини складає 20 тисяч рублів. Програма чотириденного відвідування окупованого міста досить обширна. Спочатку з Ростова туристів повезуть на Саур-Могилу, де в липні-серпні 2014 року велися кровопролитні бої між бойовиками ДНР і Збройними силами України.

Потім, ближче до 15:00, туристів привезуть до Донецька і розмістять в чотиризірковому готелі. На другий день гостей з Ростовської області чекає автобусна екскурсія по місту, з відвідуванням парків і стадіона "Донбас Арена". На третій день - відвідування стрілецького тиру та екскурсії на вибір, одна з яких носить назву "Війна і мир". На четвертий туристів повертають у Ростов, проте перед цим їх відвезуть до Ясинуватої (Макіївка) і Дебальцеве, де також велися жорстокі бої.

Читайте також: П'яні бойовики ДНР обстріляли власні позиції і втекли зі страху самосуду

Зазначається, що ідея такого туру належить не російській стороні.

"Фахівці з Донецька приїжджали до нас, знайомилися. Запропонували такий продукт і ми його в підсумку зробили реальністю", - сказав співрозмовник порталу, додавши, що поки жодного туристичного виїзду з Ростова до окупованого Донецька не відбулося.

Варто зазначити, що користувачі мережу висміяли тур до окупованого Донецька.

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 травня бойовики так званої ДНР обстріляли членів місії Червоного Хреста на окупованій території Донецької області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?