Вночі під Києвом намагалися вивантажити 20 тонн львівського сміття: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Вночі під Києвом намагалися вивантажити 20 тонн львівського сміття: опубліковані фото

Вночі під Києвом намагалися вивантажити 20 тонн львівського сміття: опубліковані фото

Сьогодні вночі в селі Підгірці Київської області спробували незаконно вивантажити 20 тонн львівського сміття.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції області.

Жителі села побачили, що вантажівки зсипають сміття на землю, а бульдозер розрівнює поверхню з ґрунтом та викликали поліцію.

"На місце події оперативно прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.  З’ясувалося, що транспортні засоби мають номерні знаки Київської області та міста Києва, а згідно накладних документів, 20 тонн небезпечних для довкілля відходів привезли зі Львівщини, частину яких вже встигли розвантажити", - повідомили правоохоронці.

Читайте також: Вантажівку зі львівським сміттям перехопили на Житомирщині: опубліковані фото

Автомобілі доставили на штрафмайданчик. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.239 (незаконне заволодіння ґрунтовим покривом (поверхневим шаром) земель, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи для довкілля) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв ONLINE.UA, через критичну ситуацію з вивезенням сміття зі Львову на території міста можуть оголосити зону надзвичайної екологічної ситуації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?