Тисячі людей вимагають депортувати з Мексики російського блогера Макєєва
Категорія
Світ
Дата публікації

Тисячі людей вимагають депортувати з Мексики російського блогера Макєєва

Тисячі людей вимагають депортувати з Мексики російського блогера Макєєва
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Більше семи тисяч людей підписали розміщену на сайті Change.org петицію з вимогою депортувати з Мексики російського блогера Олексія Макєєва, який перебуває в стані коми після конфлікту з місцевими жителями.

Про повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Громадянина РФ, який, як наголошується в петиції, має постійний вид на проживання в Мексиці, просять вислати з країни за його "демонстрацію ненависті до мексиканців, а саме: погрозу вбивством, обурливе презирство до літніх людей, жорсткі дії щодо дітей".

Читайте також: Помер мексиканець, який був поранений під час побиття росіянина в Канкуні

Нагадаємо, напередодні близько двохсот жителів міста Канкун, де живе росіянин, прийшли до його будинку і почали вимагати його виселення. Макєєв вийшов їм назустріч з ножем. Розпочалася бійка, в якій росіянин смертельно поранив одного з місцевих жителів, після чого спробував сховатися на даху сусіднього будинку, а розлючений натовп намагався закидати його камінням.

Від розправи росіянина врятували поліцейські, які доставили його в лікарню.

Конфлікт з місцевим населенням виник через образливі відео блогера, які він викладав на свій канал на YouTube. У них росіянин принижує і ображає місцевих жителів, а також використовує нацистську символіку.

Як повідомляв ONLINE.UA, російського блогера Олексія Макєєва, якого ледь не лінчували в Мексиці за образи місцевих жителів, паралізувало.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?