Наступного тижня Рада може запровадити візовий режим з Росією - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Наступного тижня Рада може запровадити візовий режим з Росією - ЗМІ

Наступного тижня Рада може запровадити візовий режим з Росією - ЗМІ
Джерело:  rbc.ua

Верховна Рада на наступному тижні може проголосувати за введення візового режиму з Росією.

Про це розповіли джерела у фракції "Блоку Петра Порошенка" і "Народного фронту", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

За даними видання, фракції ще на цьому тижні повинні були провести звірку голосів, щоб зрозуміти, наскільки реально провести результативне голосування за введення віз з РФ.

У разі, якщо б голосів вистачало, на наступному тижні питання мали би винести на голосування в сесійну залу.

Читайте також: Туреччина офіційно затвердила для українців поїздки за ID-картками

Однак результати звірки поки невідомі. При цьому джерела видання стверджують, що ймовірність голосування наступного тижня за візовий режим з Росією залишається високою.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Петро Порошенко розповів, що в Берліні обговорив з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель сценарій чинення тиску на Росію з метою виконання нею Мінських угод. За словами Порошенка, якщо Мінські домовленості не будуть виконуватися, то з високою ймовірністю санкції Євросоюзу проти Росії будуть продовжені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?