У Міноборони повідомили, що біля донецького аеропорту знову відновилися бої
Категорія
Події
Дата публікації

У Міноборони повідомили, що біля донецького аеропорту знову відновилися бої

У Міноборони повідомили, що біля донецького аеропорту знову відновилися бої
Джерело:  online.ua

Речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що в районі донецького аеропорту знову розпочались гарячі бої.

Про це він повідомив під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі, повідомляє ONLINE.UA.

«На Донецькому напрямку бойові дії ведуться по всьому фронту. Відновилися бойові дії в Донецькому аеропорту», - сказав Мотузяник.

Читайте також: Бойовики на Донбасі планують масово дезертирувати у разі загострення ситуації - розвідка

Також він додав, що 20 травня біля Авдіївки бойовики здійснили 9 обстрілів, що є рекордною кількістю по всьому району проведення АТО.

«Противник вперше відкрив вогонь о 2 годині ночі, а фінальний обстріл завершився о 23 годині. Окупанти активно застосовували важке озброєння – як вдень, так і вночі. По українських позиціях було випущено близько 110 мін та снарядів. Вогонь, здебільшого, вівся зі східного та південно-східного напрямків», – розповів Мотузяник.

За його словами, всього за минулу добу на Донецькому напрямку бойовики здійснили 22 обстріли, 16 з яких із мінометів та артилерії.

Як повідомляв ONLINE.UA, за минулу добу 20 травня на окупованому Донбасі бойовики здійснили 48 обстрілів, семеро українських військовослужбовців зазнали поранень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?