Бойовики обстріляли позиції сил АТО 16 разів, вночі очікують посилення ворожого вогню - штаб
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстріляли позиції сил АТО 16 разів, вночі очікують посилення ворожого вогню - штаб

Бойовики обстріляли позиції сил АТО 16 разів, вночі очікують посилення ворожого вогню - штаб
Джерело:  online.ua

З початку доби 21 травня бойовики так званих ДНР-ЛНР 16 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі, але ввечері інтенсивність обстрілів може звично збільшитись.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Ситуація вздовж усієї лінії розмежування перебуває під повним контролем підрозділів сил АТО. Однак, враховуючи досвід вогневої активності проросійських бандформувань, противник може знову активізуватись в темну пору добу", - йдеться у заяві штабу.\

Читайте також: Бойовики ДНР обстріляли працівників Червоного хреста — штаб АТО

Також у прес-центрі повідомили зведення по трьох напрямках.

Приморський напрямок. Проросійські озброєні бандформування обстрілювали позиції ЗС України в районі Широкиного, Водяного, Чермалика, Гнутового та Новотроїцького з гранатометів різних модифікацій. А неподалік Лебединського вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Донецький напрямок. У південному та східному передмісті Авдіївки бойовики вели вогонь по укріпленнях ЗС України з гранатометів та стрілецької зброї. Також незаконні збройні формування з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів відкривали вогонь по наших позиціях в районі Верхньоторецького.
Луганський напрямок. На цій ділянці лінії розмежування бойовики російсько-терористичних військ опівдні з 82-мм мінометів обстріляли один з опорних пунктів українських захисників поблизу Новоолександрівки. Неподалік Кримського бойовики били з автоматичних станкових гранатометів. Зі стрілецької зброї - біля населеного пункту Нижньотепле.

Як повідомляв ONLINE.UA, 20 травня бойовики так званих ДНР-ЛНР здійснили 48 обстрілів, семеро українських військовослужбовців зазнали поранень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?