Під час сутичок у Венесуелі загинуло вже 48 людей
Категорія
Світ
Дата публікації

Під час сутичок у Венесуелі загинуло вже 48 людей

Під час сутичок у Венесуелі загинуло вже 48 людей

Із початку масових протестів у Венесуелі проти політики президента Ніколаса Мадуро загинуло 48 людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.

У суботу 20 травня по всій Венесуелі в акціях протесту брали участь понад 200 тисяч осіб.

За інформацією видання, по жителях міста Валера штату Трухільо, які вийшли на антиурядову демонстрацію, відкрили вогонь. 23-річний учасник демонстрації загинув від рани, отриманої в результаті пострілу в груди. Ще двоє осіб отримали поранення: 18-річний юнак і 50-річна жінка.

Читайте також: Протести у Венесуелі: на вулицях з'явилися барикади

Також повідомляється, що в Каркасі близько 160 тисяч демонстрантів пройшли маршем у бік міністерства внутрішніх справ по головній автостраді венесуельської столиці, багато були в саморобних захисних масках, несли щити, палиці та каміння. У низці міст протести переросли у криваві сутички з поліцією й армією. У Каракасі, за даними місцевої влади, було поранено 46 осіб.

Із початку протестів у Венесуелі сотні людей отримали тілесні ушкодження, близько 2200 осіб було затримано, 161 - заарештовано.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Венесуелі тисячі людей вийшли на вулиці столиці країни, Каракасу, виступаючи проти намірів президента Ніколаса Мадуро щодо змін в Конституцію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?