Путін проведе позапланову зустріч з Макроном у Парижі - РосЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін проведе позапланову зустріч з Макроном у Парижі - РосЗМІ

Путін проведе позапланову зустріч з Макроном у Парижі - РосЗМІ
Джерело:  Коммерсант

Президент Росії Володимир Путін здійснить незапланований візит до Парижа 29 травня та зустрінеться з новим президентом Франції Еммануелем Макроном.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Комерсант".

Джерела у Кремлі та в Парижі повідомили, що приводом для поїздки стане відкриття виставки про Петра I у Версалі. Проте, за інформацією російського інформатора, "візит буде насиченим" і не обмежиться урочистою церемонією у Версалі.

Читайте також: Макрон призначив прем'єр-міністра Франції

За словами співрозмовника видання у Парижі, "важко собі уявити, що Путін відправився би до Франції, не отримавши згоди, що зустрінеться і познайомиться з новим президентом".

Як повідомляє ТАСС, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков не підтвердив і не спростував інформацію про плани Путіна відвідати Францію.

"Ми своєчасно зробимо оголошення", - заявив Пєсков.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін привітав Еммануеля Макрона з перемогою на виборах президента Франції та запропонував йому об’єднати зусилля у забезпеченні міжнародної стабільності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?