Репер Дрейк обійшов Адель за кількістю премій журналу Billboard
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Репер Дрейк обійшов Адель за кількістю премій журналу Billboard

Репер Дрейк обійшов Адель за кількістю премій журналу Billboard
Джерело:  billboard.com

Канадський репер Дрейк став володарем рекордного числа музичних нагород за версією журналу Billboard — він отримав 13 премій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Billboard.

Таким чином Дрейк побив рекорд британської співачки Адель, яка у 2012 році отримала 12 нагород Billboard Music Awards.

Читайте також: Співачка Адель отримала чотири премії Brit Awards

Репер визнаний кращим в номінаціях: "Кращий артист", "Кращий співак", "Кращий репер", а його платівка View визнана "Кращим альбомом в стилі реп".

Американська співачка Бейонсе не залишилася без нагород. Вагітна зірка цього року перемогла у п'яти номінаціях: "Найкраща співачка", "Найкращий турне-артист", "Найкращий R&B-виконавець", "Найкраще R&B-турне", "Найкращий R&B-альбом".

Американський співак Джастін Тімберлейк оголошений лауреатом премії в категорії "Пісня, що найбільше продалася" за композицію Can’t Stop The Feeling!. Вона ж перемогла і в номінації "Найкраща пісня для радіо".

Церемонія нагородження престижної музичної премії Billboard Music Awards-2017 пройшла в ніч з 21-го на 22 травня у Лас-Вегасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, у грудні 2016 року Адель стала артисткою року за версією відомого музичного журналу Billboard.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?