Роналду приніс "Реалу" довгоочікуване чемпіонство: відео золотого голу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду приніс "Реалу" довгоочікуване чемпіонство: відео золотого голу

Роналду приніс "Реалу" довгоочікуване чемпіонство: відео золотого голу
Джерело:  online.ua

Мадридський "Реал" виграв чемпіонат Іспанії вперше з 2012 року. У 38-му турі Примери Королівський клуб переміг на виїзді "Малагу", випередивши "Барселону" на три очки.

Як повідомляє ONLINE.UA, вирішальний гол у ворота "Малаги" забив Кріштіану Роналду.

Вже на другій хвилині португалець відгукнувся на блискучу передачу Іско, вийшов сам на сам з Камені, обіграв голкіпера і вразив порожні ворота.

На 55-й хвилині інший голеадор "Реал" Карім Бензема вдало зіграв на добиванні, подвоївши перевагу Королівського клубу.

Читайте: Футболістам "Реалу" обіцяні фантастичні преміальні за золотий дубль

"Барселона" свій матч також виграла, хоч і не без скандалу. Каталонці зуміли врятуватися, програючи 0:2 після результативних ударів японця Такасі Інуї.

Спершу Давід Хунка зрізав м'яч у свої ворота. Потім рефері призначив пенальті за відверту симуляцію Хорді Альби. Але удар Мессі відбив Йоель. Зрештою Суарес рахунок зрівняв.

Згодом арбітр призначив ще один пенальті, на цей раз справедливий. З другої спроби Мессі переграв голкіпера.

У компенсований час Мессі створив шедевр. Ліонель прискорився з центру поля, на обманних рухах пройшов половину команди і майстерно відправив м'яч у сітку.

"Барселона" вперше за три роки фінішує другою.

Попереду у каталонців фінал Кубка Іспанії з "Алавесом", а Королівський клуб 3 червня зіграє у фіналі Ліги чемпіонів проти "Ювентусу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?