ГПУ просить заочного суду для Азарова та Ставицького
Категорія
Політика
Дата публікації

ГПУ просить заочного суду для Азарова та Ставицького

ГПУ просить заочного суду для Азарова та Ставицького
Джерело:  dsnews.ua

Генеральна прокуратура України просить суд дозволити почати заочне розслідування щодо екс-прем'єра Миколи Азарова і колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького.

Про це розповів генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Деловая столица".

"Щодо Азарова. Ми завершили розслідування і передали до Печерського суду клопотання про заочну форму засудження. Те ж саме стосується Ставицького. Ми завершили розслідування і чекаємо від суду відповідного дозволу на заочне засудження", - сказав Луценко.

Читайте також: Екс-першому віце-прем’єр-міністру Арбузову повідомили про підозру - ГПУ

Нагадаємо, Азаров і Ставицький в Україні є фігурантами низки кримінальних проваджень. Азарова звинувачують в зраді за визнання анексії Криму.

24 березня 2014 року Генпрокуратура України оголосила Ставицького в розшук. Він підозрюється в розкраданні коштів в особливо великому розмірі. Ставицький також оголошений в розшук Інтерполу. За останніми даними, він знаходиться в Ізраїлі.

Як повідомляв ONLINE.UA, прокурор відділу Головної військової прокуратури ГПУ Руслан Кравченко заявив, що сторона обвинувачення проситиме суд засудити екс-президента Віктора Януковича до довічного ув’язнення за державну зраду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?