На Євробаченні-2017 замість Руслани мала виступати Леді Гага
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На Євробаченні-2017 замість Руслани мала виступати Леді Гага

На Євробаченні-2017 замість Руслани мала виступати Леді Гага
Джерело:  Karabas.com

Хедлайнером Євробачення-2017, яке пройшло в травні в Києві, мала стати американська співачка Леді Гага.

Про це Karabas Live розповів Ігор Тарнопольський, продюсер співачки Джамали, повідомляє ONLINE.UA.

Як зазначив Тарнопольський, про це йому повідомив шоу-продюсер Євробачення 2017 Стюарт Барлоу, відсторонений від роботи над конкурсом приблизно за місяць до його проведення - в квітні цього року.

"Леді Гага давала згоду виступити на Євробаченні-2017. Щоб забезпечити її приїзд і райдер, потрібно було від 100 до 200 тис. доларів. Я знаю про це від Стюарта Барлоу. Леді Гага повинна була виступати в Києві безкоштовно (як Тімберлейк в минулому році в Стокгольмі), треба було просто забезпечити райдер", - розповів Тарнопольський.

Читайте також: Руслана випустила кліп на пісню, яку презентувала у фіналі Євробачення

"Чому безкоштовно? Тому що виступ на Євробаченні - це відмінне промо, вихід на величезну аудиторію. Це була можливість показати в Україні її ексклюзивний номер. Але на Леді Гагу не знайшлося 200 тисяч в бюджеті з 30 мільйонів євро. Роль запрошеної зірки віддали Руслані" - додав продюсер Джамали.

Нагадаємо, що традиція запрошувати на Євробачення хедлайнера існує з минулого року. У 2016-му Джастін Тімберлейк під час фіналу конкурсу презентував свою нову пісню Can not Stop The Feeling.

Як повідомляв ONLINE.UA, Руслана під час фіналу Євробачення-2017 виконала нову пісню It’s Magical.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?