САП клопоче про проведення психіатричної експертизи Насірова - адвокат
Категорія
Політика
Дата публікації

САП клопоче про проведення психіатричної експертизи Насірова - адвокат

САП клопоче про проведення психіатричної експертизи Насірова - адвокат
Джерело:  rbc.ua

Спеціалізована антикорупційна прокуратура порушує клопотання про проведення психіатричної експертизи відстороненого керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова під час розгляду його справи.

Про це розповів адвокат Насірова Ігор Черезов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

"Будь-яка особа, для того, щоб зрозуміти, осудна вона чи ні, повинна пройти психіатричну експертизу. Це нормально", - повідомив Черезов.

Читайте також: САП: Насіров може використати нову посаду для виїзду за кордон

Адвокат також зазначив, що дана процедура є стандартною.

Нагадаємо, 27 квітня повідомлялося, що Насірову продовжили запобіжний захід до 26 червня. Суд також зобов'язав його здати паспорти.

Роман Насіров був затриманий детективами НАБУ на початку березня 2017 року. Його підозрюють у зловживанні владою і службовим становищем, у результаті чого державі було завдано збитків на суму майже 2 млрд гривень.
Як повідомляв ONLINE.UA, адвокати відстороненого від виконання обов’язків голови Державної фіскальної служби Романа Насірова звернуться до Європейського суду з прав людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?