Справжні свині: фанати "Спартака" розгромили стадіон в Росії - з'явилися фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Справжні свині: фанати "Спартака" розгромили стадіон в Росії - з'явилися фото

Справжні свині: фанати "Спартака" розгромили стадіон в Росії - з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Вболівальники московського "Спартака" влаштували погроми на стадіоні "Арсенал" в Тулі після матчу 30-го туру чемпіонату Росії.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ, фанати зламали 166 крісел, знищили огороджувальну сітку, зламали ворота і зіпсували систему підігріву поля.

"Найголовніша проблема - поломка системи підігріву поля. Через це на поле вилилося до шести тонн тосолу. Тепер карний майданчик біля північних воріт вимагає заміни трав'яного газону на площі сім на сім метрів. Часу прижитися траві майже немає, але "Арсенал" впорається з цією ситуацією. Людям доведеться працювати 24 години на добу, але ми виправимо ситуацію", - сказав прес-аташе тульського "Арсеналу" Євгеній Овсянников.

Дивіться: Хокеїсти Канади за 4 хвилини поставили Росію на коліна: опубліковано відео

Зазначимо, що гра закінчилась з рахунком 3:0 на користь "канонірів". Завдяки цій перемозі "Арсенал" обійшов у турнірній таблиці "Крила Рад" і тепер зіграє у перехідних матчах за право залишитися у Прем'єр-лізі.

Фото - championat.com

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?