У Сирії загинув військовий радник РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії загинув військовий радник РФ

У Сирії загинув військовий радник РФ
Джерело:  Місто на Бірі

У Сирії загинув військовий радник, капітан Збройних сил Росії Євген Константинов з Біробіджана.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт рідного міста загиблого "Город на Бире", що цитує ветеранську організацію "Бойове братство".

Читайте також: "Мало не здасться нікому": в РФ прокоментували відео страти росіянина терористами ІДІЛ

Зазначається, що в Сирію Константинова відправили "у спецвідрядження для надання допомоги в навчанні і вихованні військовослужбовців".

3 травня, намагаючись врятувати бойового товариша, військовий отримав шість кульових поранень та загинув. Його поховали 7 травня у Новосибірську та представили до ордена Мужності.

В Міністерстві оборони Росії смерть Константинова офіційно не підтвердили.

Як повідомляв ONLINE.UA, 4 травня стало відомо про смерть іншого російського військового - 24-річного контрактника з сибірського міста Братськ Богдана Деревицького.

В той самий час, за офіціальними даними російського оборонного відомства, за час проведення військової операції в Сирії загинуло 32 військових РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?