У ніч на 23 травня в деяких областях України очікуються заморозки - ДСНС
Категорія
Україна
Дата публікації

У ніч на 23 травня в деяких областях України очікуються заморозки - ДСНС

У ніч на 23 травня в деяких областях України очікуються заморозки - ДСНС
Джерело:  online.ua

У ніч на 23 травня на території деяких областей Україні очікуються заморозки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, що цитує дані Укргідрометцентру.

Читайте також: Злива перетворила вулиці Львова на річки: з'явилися фото та відео

"Вночі 23 травня в Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській областях на поверхні ґрунту місцями заморозки 0-2°", - йдеться у повідомленні ДСНС.

У той самий час, синоптик Наталія Діденко заявила, що на території інших областей України 23 травня почнеться "майже літо".

"+19+23 градуси, місцями на півночі та заході до +23+25 градусів. Свіжіше буде у східних областях, де найближчої ночі навіть є ймовірність невеликих заморозків на ґрунті. Вдень на сході +14+18 градусів", - підкреслила синоптик.

За її словами, на значній території України 23 травня буде ясно та сонячно, в той час як на Західній Україні та в окупованому Криму можливі короткочасні грозові дощі, які пізно ввечері досягнуть Київської, Житомирської області України.

У Києві впродовж дня очікується суха сонячна погода, до +23 градусів, але ввечері може пройти грозовий дощ.

Як повідомляв ONLINE.UA, 20 травня Одесу засипало градом, який сягав декількох сантиметрів у діаметрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?