Акція проти Рибалки триватиме, поки він не складе мандат - ветеран АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Акція проти Рибалки триватиме, поки він не складе мандат - ветеран АТО

Акція проти Рибалки триватиме, поки він не складе мандат - ветеран АТО
Джерело:  УНН

Ветеран АТО Олег Кравець заявив, що активісти будуть посилювати громадський тиск на главу комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та діяльності Сергія Рибалку, від якого вимагають складання депутатського мандата і відмови від недоторканності.

Про це Кравець сказав в ефірі телеканалу NewsOne, повідомляє УНН.

Активіст заявив, причиною цього є фінансування Рибалкою спроби рейдерського захоплення торгової мережі "АТБ" і відкриття фабрики з виробництва снеків в російському Липецьку.

"Нас дуже серйозно обурило те, що депутат Верховної Ради виходить на трибуну парламенту і бреше. Відверто бреше. Він сказав, що певна торговельна мережа працює на окупованих територіях і працює в Криму. Тому цю мережу необхідно націоналізувати. Звичайно, нас це обурило, тому що ця мережа допомагала нам на Майдані, ця мережа допомагала нам в 2014-му році в найважчі часи на Донбасі. Починаємо рухатися далі. Дізнаємося, що у людини бізнес, виявляється, в Росії. І це опубліковано. Будь ласка, в Інтернеті є все ці дані, і це не є сьогодні секретом", - заявив Кравець в прямому ефірі NewsOne.

Ветеран АТО також поскаржився журналістам на бездіяльність правоохоронців і заявив, що акція ветеранів, громадських активістів та волонтерів буде безстроковою, доки Рибалка добровільно не відмовиться від свого мандата.

"Ми заносимо заяву в РНБО, заносимо заяву в ГПУ, а відповіді ніякої немає. Ми звертаємося до правоохоронних органів про те, що Сергій Рибалка фактично злочинець, а відповіді ніякої немає. Ми сьогодні звертаємося до голови Верховної Ради. Ми не будемо хлопчиками для биття. Ця акція триватиме зараз по всій Україні. Ми будемо спілкуватися з усіма нашими побратимами. Ми нашим побратимам будемо чітко говорити, що Олег Ляшко - брехун. Ми будемо говорити, що Сергій Рибалка - брехун", - сказав Кравець.

На питання про ефективність роботи профільного банківського комітету ВР під керівництвом Рибалки Кравець заявив: "Святе місце порожнім не буває. Можливо, тут потрібно його не просто з цієї посади знімати. Його треба терміново звідти виганяти. Лакмусовим папірцем є навіть те, що ми сьогодні 3 дні блокуємо його роботу, і за три дні гривня виросла до долара на цілих 10-15 копійок. Можливо, таких народних депутатів, їх не просто потрібно усувати, а, можливо, їх допомога взагалі не потрібна. Краще нехай не заважають".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?