Катя Осадча вперше показала новонародженого сина: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Катя Осадча вперше показала новонародженого сина: опубліковано відео

Катя Осадча вперше показала новонародженого сина: опубліковано відео
Джерело:  ELLE Україна

Популярна українська телеведуча Катя Осадча, яка три місяці тому вдруге стала мамою, вперше показала свого маленького сина Івана.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Elle.ua.

Осадча разом з сином стала обличчям обкладинки нового випуску журналу ELLE Україна та показала малюка у зворушливій фотосесії.

Читайте також: Осадча, яка нещодавно народила, блиснула стрункими ногами: опубліковано фото

"Народити в дев'ятнадцять років і в тридцять три роки — це абсолютно різний досвід. У дев'ятнадцять ти боїшся, що життя проходить повз, поки ти вдома. У такому віці здається, що діти віднімають час від чогось важливого. Але після тридцяти ти вже знаєш, що діти нічого не віднімають, а лише додають фарб в твоє життя. Вони зростають настільки швидко, що потрібно ловити кожен момент. І встигнути все зберегти в пам'яті: щодня, щомісяця..." — поділилася найпотаємнішим Осадча в інтерв'ю глянцю.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 лютого 2017 року Катя Осадча народила своєму чоловікові ведучому Юрію Горбунову сина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?