Суркіс розповів, що чекає Реброва в кінці сезону - опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суркіс розповів, що чекає Реброва в кінці сезону - опубліковано відео

Суркіс розповів, що чекає Реброва в кінці сезону - опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Після третьої поспіль поразки київського "Динамо" президент команди Ігор Суркіс прояснив ситуацію щодо тренера на наступний сезон.

"Контракт Реброва з "Динамо" ще діє, і він продовжує працювати. Обіцяю, що до 30 травня я прийму рішення і повідомлю футбольну громадськість, що буде далі. Поки я з Ребровим не зустрічався. Така зустріч після матчу з "Шахтарем" була б недоречною: спершу повинні пройти емоції як у мене, так і у Реброва. Раніше я робив багато речей емоційно. А бачите, зараз я спокійний і врівноважений. Зараз потрібно спокійно сісти і провести розмову - розібратися, куди ми рухаємося, що нас чекає далі і отримати якісь гарантії від головного тренера в зв'язку з тим, що київське "Динамо" не може влаштовувати місце, нижче першого, не вигравши при цьому жодного трофею. Тому що Сергій Ребров вже три роки працює в команді. За такий період потрібно надати якийсь звіт про виконану роботу. Сядемо, переговоримо і, сподіваюся, ухвалимо правильне рішення", - сказав Суркіс в ефірі телеканалу 2+2 після гри з "Зорею", в якій кияни поступилися з рахунком 1:2.

Дивіться: Золотий дубль: Шахтар переміг Динамо в битві за Кубок України — опубліковано відео

Нагадаємо, перед очним матчем з "Шахтарем" динамівці відстають від "гірників" на рекордні 18 очок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?