У Путіна висловилися про наслідки запровадження Україною візового режиму
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна висловилися про наслідки запровадження Україною візового режиму

У Путіна висловилися про наслідки запровадження Україною візового режиму
Джерело:  L!fe #шоу

Запровадження Україною візового режиму з Росією матиме негативні наслідки для українців.

Про це заявив прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський пропагандистський сайт L!fe.

Читайте також: Опитування дня: Якщо Рада провалить голосування за запровадження візового режиму з Росію, чи має вона моральне право працювати далі?

"Ви знаєте, що це питання неодноразово намагалися поставити на порядок денний, але кожен раз вистачало залишків тверезих думок, щоб не розглядати його. Подивимося, що буде на цей раз", - прокоментував Пєсков дані щодо можливого розгляду питання введення візового режиму з РФ у Верховній Раді України.

"Це знову ж таки з розряду "відморожу вуха на зло бабусі". Нічого більше. Ви знаєте, наскільки такий крок може вдарити по інтересам самих українців. Складно буде переоцінити, напевно, негативний ефект для самих жителів України", - заявив прес-секретар Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явилася інформація, що БПП проводить збірку голосів для розуміння результативності проведення голосування за введення віз з Росією. Якщо голосів вистачить, це питання розглянуть у ВР вже наступного тижня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?