Вибух біля офісу "Національного корпусу" в Києві: з'явилося відео зі зловмисником
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух біля офісу "Національного корпусу" в Києві: з'явилося відео зі зловмисником

Вибух біля офісу "Національного корпусу" в Києві: з'явилося відео зі зловмисником
Джерело:  online.ua

З'явилося відео з чоловіком, що кинув невідомий вибуховий пристрій біля офісу політичної партії "Національний корпус" в Києві.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацкорпусу.

Читайте також: Біля офісу "Конгресу Українських Націоналістів" в Києві стався вибух: з'явилися фото та відео

"Проросійські сили продовжують мститися за акції Національного Корпусу, які були проведені 9 травня. Тоді наші активісти перешкодили лідерам сепаратистських партій, які ведуть свою діяльність в Україні, взяти участь у проросійських шабашах імені "перемоги" у центрі столиці. Та враховуючи аж зовсім не короткий список успішно проведених Національним Корпусом акцій в останній час, ми не виключаємо причетність до злочину і інших винуватців", - зазначили в партії.

Також в партії додали, що подібні дії "не викликають ані остраху, ані намірів зупинятися". У той же час у Нацкорпусі зазначили, що тиждень назад до будівлі цього ж офісу була підкладена вибухівка, яку вдалося знешкодити.

Як повідомляв ONLINE.UA, внаслідок вибуху біля офісу Нацкорпусу в Оболонському районі Києва рано вранці 22 травня був пошкоджений паркан та стіни. Ніхто не постраждав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?