Суд у Сумах обрав запобіжний захід "екс-співробітнику" НАБУ, затриманому на хабарі
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд у Сумах обрав запобіжний захід "екс-співробітнику" НАБУ, затриманому на хабарі

Суд у Сумах обрав запобіжний захід "екс-співробітнику" НАБУ, затриманому на хабарі

У понеділок, 22 травня, Зарічний райсуд міста Суми обрав чоловіку, затриманому за хабар в $150 тисяч, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря генпрокурора Лариси Сарган.

"За клопотанням прокуратури Сумської області сьогодні, 22 травня 2017 року, Зарічний райсуд міста Суми обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб затриманому в Києві на хабарі у 150 тис. доларів співробітнику правоохоронних органів, який, за даними досудового розслідування, є співробітником НАБУ", - написала вона.

Також суд визначив йому альтернативу триманню під вартою – внесення застави у розмірі майже 15 млн гривень. Інший підозрюваний також затриманий на 60 діб з альтернативою внесення застави у 3 мільйони гривень.

Читайте також: ЗМІ назвали ім’я затриманого на Сумщині хабарника

Досудове розслідування проводиться слідчим відділом Служби безпеки України в Сумській області, процесуальне керівництво здійснює прокуратура Сумської області. На даний час триває комплекс слідчих та процесуальних дій, спрямований на встановлення фактичних обставин вчиненого кримінального правопорушення, зокрема перевіряється інформація про те, що затриманий був звільнений з Національного антикорупційного бюро України.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що чоловік, що був затриманий у Сумській області за хабар в $150 тисяч, у матеріалах кримінального провадження кваліфікується як колишній працівник НАБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?