Ребров назвав головну умову для якісних змін в "Динамо"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ребров назвав головну умову для якісних змін в "Динамо"

Ребров назвав головну умову для якісних змін в "Динамо"
Джерело:  online.ua

Для якісних змін у новому сезоні київському "Динамо" необхідна зміна тренера або зміна футболістів.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це в ефірі телеканалу 2+2 заявив керманич "Динамо" Сергій Ребров.

"Напевно, ми повинні розуміти, що команді потрібно щось нове, певний струс: або зміна тренера, або зміна футболістів. Тому що щось нове футболісти вже не сприймають... Порахуйте, скільки з "Зорею" було на полі молодих футболістів. Всі говорять: давайте, омолоджувати склад. Та куди ж його ще омолоджувати?! 5-6 молодих футболістів було на полі. Вони стараються, ніхто нічого не говорить, але відразу омолодити весь склад - на таке жодна команда не піде!.. Тому слід визначитися, як ми збираємося йти далі. І виходячи з цього вирішувати моє майбутнє. Але його вирішує, в першу чергу, президент, а не я", - сказав Ребров.

Дивіться: Суркіс розповів, що чекає Реброва в кінці сезону - опубліковано відео

Керманич "Динамо" зазначив, що його майбутнє вирішиться після зустрічі з президентом клубу Ігорем Суркісом.

"Звичайно, зустріч з президентом буде. Але напевно, вона повинна відбутися, в першу чергу, з ініціативи президента. Якщо він мене покличе, звичайно, я з задоволенням прийду. У мене є сформована думка, і коли ми з Ігорем Михайловичем зустрінемося, ви все дізнаєтеся", - пояснив Ребров.

Нагадаємо, що "Динамо" вперше з 2013 року завершує сезон без трофеїв. У чемпіонаті кияни програють "Шахтарю" 18 очок, а в фіналі Кубка також поступилися "гірникам".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?