Шувалов назвав абсурдом заборону йому в'їзду в Україну
Категорія
Події
Дата публікації

Шувалов назвав абсурдом заборону йому в'їзду в Україну

Шувалов назвав абсурдом заборону йому в'їзду в Україну

Заступник директора НІС, що виготовляє програми для телеканалу "Інтер", російський політтехнолог Ігор Шувалов назвав абсурдним рішення про заборону йому в'їзду в Україну на 5 років.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.

 "Нинішня метушня навколо мене пов'язана з міжвидовою боротьбою українських політиків, з якими я добре знайомий і з якими в різний час співпрацював. Україна - моя друга батьківщина, я її люблю і завжди бажав і бажаю їй добра і миру, тому нинішня заборона абсурдна", - сказав Шувалов у коментарі виданню.

Читайте також: Скандал з українським телеканалом: з’явилися нові викриття

"Своїм недоброзичливцям повідомляю: ми живемо в часі і в світі, в якому немає меж, немає місця нетерпимості до іншої точки зору і заборонам медіа та свободи слова", - додав він.

На запитання, де він планує перебувати тепер, Шувалов не відповів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 24 лютого 2016 року колишній шеф-редактор "Інтера", російська журналістка Марія Столярова під наглядом співробітників Служби безпеки України покинула територію України на літаку.

Столярова образила українців, назвавши їх "дрібними людиськами", а Україну обізвавши "мерзенною країною".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?