Трамп помолився біля Стіни Плачу в Єрусалимі: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп помолився біля Стіни Плачу в Єрусалимі: з'явилося відео

Трамп помолився біля Стіни Плачу в Єрусалимі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп відвідав церкву "Гробу Господнього" та Західну стіну Храмової гори (Стіну Плачу) в Єрусалимі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube-каналі "President Trump".

Читайте також: У Тель-Авіві авто в'їхало в натовп людей за лічені хвилини до прибуття Трампа до країни: опубліковані фото

Зазначається, що Трамп став першим президентом США, що відвідав Стіну Плачу під час дії повноважень. За даними ЗМІ Ізраїлю, він помолився перед Стіною Плачу та вклав записку між її камінням.

Для уникнення повторення ситуації у 2008 році, коли записку Барака Обами, який на тот момент був кандидатом в американські лідери, вилучили та розповсюдили журналісти, записку Трампа вилучили одразу після його відходу.

Як повідомляв ONLINE.UA,  20 травня Дональд Трамп розпочав своє перше міжнародне турне як президент США, в рамках якого вже відвідав Саудівську Аравію, та має ще відвідати Італію та Бельгію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?