Переговори з менеджментом Lady Gaga щодо виступу на Євробаченні-2017 не велись - виконавчий продюсер конкурсу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Переговори з менеджментом Lady Gaga щодо виступу на Євробаченні-2017 не велись - виконавчий продюсер конкурсу

Переговори з менеджментом Lady Gaga щодо виступу на Євробаченні-2017 не велись - виконавчий продюсер конкурсу
Джерело:  online.ua

Виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак прокоментував слова продюсера співачки Джамали Ігоря Тарнопольського, що хедлайнером конкурсу, який пройшов у Києві, мала стати американська співачка Леді Гага.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

"Із подивом прочитав у інтерв'ю Ігоря Тарнопольського про переговори з менеджментом співачки Lady Gaga. Якщо б такі переговори велися, і вона підтвердила би свою участь у шоу, або ці переговори були б хоч на мінімально серйозному рівні, то про це знав би я і знали б у ЄМС (Європейська мовна спілка). Мені шкода, що деякі люди поширюють подібні чутки для досягнення власних PR-цілей, знецінюючи при цьому роботу значної частини команди пісенного конкурсу в Україні. Євробачення – це унікальна можливість для країни презентувати себе більш ніж двохсотмільйонній аудиторії пісенного конкурсу", - заявив Грицак.

Читайте також: Руслана випустила кліп на пісню, яку презентувала у фіналі Євробачення

"У шоу ми зробили акцент на кращих українських артистах, ведучих, дизайнерах та хореографах. Ми максимально презентували українську культуру, колорит та традиції. І, наприклад, номер співачки ONUKA разом з НАОНІ у фіналі Євробачення 13 травня, який запропонувала заступник шоу-продюсера конкурсу Олена Агеєва, став одним із найяскравіших моментів шоу. Після цього виступу українська артистка зайняла перші позиції у чартах iTunes Великої Британії, Німеччини, Польщі, Нідерландів, Данії, Швеції, Бельгії, Франції та Швейцарії. І як результат європейці купують українську музику", - зазначив викнрвчий продюсер Євробачення-2017.

Він також звернув увагу на виступ українських ведучих та роботу працівників телеканалу UA:Перший, який транслював конкурс.

"Хочу додати щодо ведучих. В Україні є англомовні ведучі, які не поступаються рівнем професіоналізму світовим зіркам. І Олександр Скічко, і Володимир Остапчук, і Тімур Мірошниченко якнайкраще провели усі шоу пісенного конкурсу. А також додам і стосовно працівників UA:Перший, які зробили фантастичне шоу, яке побачило сотні мільйонів глядачів з усієї Європи та інших країн світу. Наші працівники самовіддано й успішно виконали свою роботу, внесли вагомий внесок в організацію та проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017 в Україні на достойному європейському рівні. На мою думку, непрофесійно знецінювати роботу цих людей", - сказав Грицак.

"Хочу також сказати, що Руслана безперечно є сильною та самодостатньою артисткою, яку були раді бачити на сцені Євробачення знову як в Україні, так і далеко за її межами. Адже саме вона своїм виступом у 2004-му "заявила" Європі про те, що українська музика достойна уваги, і привезла ювілейне, 50-те Євробачення в Україну. Руслана дотепер є затребуваним експертом національних відборів в інших країнах. І саме вона була одним із тих членів журі національного відбору на Євробачення-2016, яка дуже активно підтримувала Джамалу як під час відбору, так і після нього", - додав він.

Нагадаємо, що традиція запрошувати на Євробачення хедлайнера існує з минулого року. У 2016-му Джастін Тімберлейк під час фіналу конкурсу презентував свою нову пісню Can't Stop The Feeling.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?