Бойовики обстріляли Гнутове та Луганське з важкої артилерії - штаб
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстріляли Гнутове та Луганське з важкої артилерії - штаб

Бойовики обстріляли Гнутове та Луганське з важкої артилерії - штаб
Джерело:  online.ua

Станом на 18 годину 22 травня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксували 30 обстрілів бойовиків так званих ДНР-ЛНР, в результаті яких постраждав один військовий.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: У Міноборони повідомили, що біля донецького аеропорту знову відновилися бої

На Приморському напрямку бойовики вели вогонь по Гнутовому зі ствольної артилерії 122 мм калібру та мінометів 120 мм калібру, біля Новотроїцького та Красногорівки, - з мінометів 82 мм калібру, у Новотроїцького та Мар'їнки - з БМП, біля Широкино, Водяного, Богданівки та Павлополю, - зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку терористи стріляли біля Луганського з артилерії 122 мм калібру, у Авдіївки, Верхньоторецького, - з мінометів 82 мм калібру, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, в районі Пісків - зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку бойовики стріляли 4 рази: поблизу Новозванівки та Троїцького з протитанкових ракетних комплексів, у Новотошківського - з автоматичних станкових гранатометів. В районі Валуйського також зафіксували роботу ворожого снайпера.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українська розвідка проінформувала, що за останній тиждень внаслідок бойових дій в зоні АТО загинуло 25 бойовиків так званих ДНР-ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?