У НАБУ наполягають, що затриманий у Сумській області хабарник не є співробітником бюро
Категорія
Політика
Дата публікації

У НАБУ наполягають, що затриманий у Сумській області хабарник не є співробітником бюро

У НАБУ наполягають, що затриманий у Сумській області хабарник не є співробітником бюро

У Національному антикорупційному бюро заявили, що чоловік, затриманий у Сумській області за хабар в $150 тисяч, не працює в НАБУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НАБУ.

"Втретє, спеціально для прес-секретарки Генпрокурора, повідомляємо, що затримана 19 травня особа, не працює в НАБУ. Незважаючи на дві офіційні заяви з боку Національного антикорупційного бюро, замість вибачень та офіційного спростування прес-секретар Юрія Луценка продовжує наполегливо розповсюджувати недостовірну інформацію про те, що затримана 19 травня особа є працівником НАБУ", - йдеться в повідомленні.

У НАБУ наголосили, що жодного із працівників Національного бюро затримано не було.

"Особа, чиє прізвище згадувалося у зв'язку з даними подіями, не працює в Бюро з лютого 2017 року. Це підтверджується офіційними документами, скан-копії яких НАБУ публікує, аби зняти спекуляції навколо цієї теми", - зазначили в НАБУ.

Читайте також: ЗМІ назвали ім’я затриманого на Сумщині хабарника

"Вимагаємо від Генеральної прокуратури оприлюднити офіційне спростування заяв прес-секретарки Юрія Луценка у мережі Фейсбук, якщо, звісно, пані Сарган є офіційно уповноваженою надавати коментарі від імені ГПУ. Якщо ж вона має інший статус, просимо Генеральну прокуратуру роз'яснити, на якій підставі вона публікує інформацію про досудові розслідування ГПУ, до того ж недостовірну", - додали в бюро.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган заявила, що Зарічний райсуд міста Суми обрав чоловіку, затриманому за хабар в $150 тисяч, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб. При цьому вона зазначила, що за даними досудового розслідування, затриманий є співробітником НАБУ

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?