Трамп запевняє, що не згадував Ізраїль в розмові з Лавровим
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп запевняє, що не згадував Ізраїль в розмові з Лавровим

Трамп запевняє, що не згадував Ізраїль в розмові з Лавровим
Джерело:  NBC News

Президент США Дональд Трамп наполягає на тому, що не згадував Ізраїль у розмові з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим у Білому домі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NBC News.

За підсумками зустрічі з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху в Єрусалимі Трамп заявив, що жодного разу не сказав "Ізраїль" під час бесіди з росіянами.

"Народ, народ, просто щоб ви зрозуміли, просто щоб ви зрозуміли, я ніколи не згадував назву Ізраїлю під час цієї бесіди (з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим у Білому домі)", - сказав президент США.

Читайте також: Трамп розповів Лаврову, що звільнив "божевільного" Комі через тиск у питанні Росії - NYT

Нетаньяху, у свою чергу, наголосив, що співпраця Ізраїлю і США у галузі розвідки приголомшує.

Нагадаємо, The Washington Post опублікувало інформацію, що під час візиту до США Лавров нібито дізнався від Трампа секретні дані про ІДІЛ.

Як повідомляв ONLINE.UA, за даними видання ABC News, Трамп на зустрічі з Лавровим поділився інформацією про підготовку бойовиками ІДІЛ вибуху на борту пасажирського літака, отриману від ізраїльського агента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?