Одесит сам затримав убивцю та передав його правоохоронцям
Категорія
Світ
Дата публікації

Одесит сам затримав убивцю та передав його правоохоронцям

Одесит сам затримав убивцю та передав його правоохоронцям

В Одесі місцевий житель, в одному з кафе став випадковим свідком того, як один із відвідувачів вдарив ножем у груди іншого. Залишившись непоміченим, одесит пішов слідом за зловмисником, затримав його та передав поліцейським

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Одеській області.

Як згодом розповів одесит, в одному з барів міста він став свідком конфлікту, унаслідок якого один з опонентів завдав тілесних ушкоджень іншому. Також заявник повідомив поліції, що тримає зловмисника у полі зору, залишаючись непоміченим. На вказане місце негайно вирушив екіпаж патрульної поліції.

Читайте також: Вибух автомобіля у Кропивницькому був постановкою замовного вбивства - поліція

"Коли патрульний автомобіль вже з’явився у полі зору зловмисника, хоробрий одесит затримав його та передав поліцейським", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у зловмисника було вилучено одяг із плямами крові та ніж. Як стало відомо, він у ході конфлікту завдав 26-річному одеситу тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітини, унаслідок чого постраждалий помер у кареті "швидкої".

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?