Флінн відмовився давати свідчення у справі про зв'язки з Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

Флінн відмовився давати свідчення у справі про зв'язки з Росією

Флінн відмовився давати свідчення у справі про зв'язки з Росією
Джерело:  Associated Press

Колишній радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн повідомив комітет Сенату з розвідки про те, що він скористається п'ятої поправкою до конституції США, яка дозволить не свідчити проти себе, і не буде давати свідчення у справі про зв'язки з Росією.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

Також Флінн відмовився надавати документи, які запитував Сенат США.

Адвокати Флінна заявили, що їх підзахисний прийняв зазначене рішення з огляду на "зростаюче суспільне божевілля навколо нього".

Читайте також: Трамп просив ФБР припинити розслідування проти Флінна, у Білому домі заперечують

Захисники Флінна також додали, що призначення Мін'юстом США спеціального прокурора з розслідування зв'язків оточення Дональда Трампа з Росією створило небезпечні умови для співпраці Флінна з Сенатом у даній справі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Майкл Флінн готовий був свідчити про вплив Росії на американські вибори в обмін на імунітет від кримінального переслідування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?