Порошенко та Гройсман відреагували на теракт в Манчестері
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко та Гройсман відреагували на теракт в Манчестері

Порошенко та Гройсман відреагували на теракт в Манчестері
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко та прем'єр-міністр Володимир Гройсман висловили співчутя з приводу вибуху в Манчестері, який забрав життя 22 людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter голови держави й очільника уряду.

"Шокований звісткою про теракт у Манчестері. Суворо засуджую будь-які акти тероризму. Моï найщиріші співчуття сім'ям та близьким загиблих. Украïна разом з Великою Британією у ці трагічні часи", - написав Порошенко.

Читайте також: "Зламана": Аріана Гранде та інші зірки шоу-бізнесу прокоментували теракт, що стався на її концерті в Манчестері

"Жахлива трагедія у Манчестері. Мої щирі співчуття родинам та близьким загиблих і постраждалих внаслідок теракту. Молимося за життя поранених", - зазначив прем'єр.

В той же час, посольство України у Великій Британії поки що не підтверджує інформації про наявність українців серед постраждалих у теракті в Манчестері.

"Станом на 07.20 інформація про наявність українців серед постраждалих у теракті в Манчестері не підтверджується. Поліція продовжує розслідування теракту", - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, за даними поліції Манчестера, серед жертв вибуху є діти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?