Фінал Ліги чемпіонів у Києві: Павелко назвав важливі задачі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Фінал Ліги чемпіонів у Києві: Павелко назвав важливі задачі

Фінал Ліги чемпіонів у Києві: Павелко назвав важливі задачі
Джерело:  online.ua

У понеділок, 22 травня, спільна комісія КМДА, КМУ та ФФУ здійснила інспекцію ключовими об'єктами НСК "Олімпійський", перевіривши стадіон на відповідність вимогам проведення фіналу Ліги Чемпіонів у 2018 році, що відбудеться 26 травня у Києві.

Про це ONLINE.UA повідомили у ФФУ.

Комісію очолили президент ФФУ Андрій Павелко, перший заступник КМДА Геннадій Пліс і заступник Мінмолодьспорту Микола Даневич.

Комісія оглянула контрол-рум, де служба охорони "Олімпійського" слідкує за безпекою, ігрову зону, поле та трибуни стадіону.

Читайте: "Шахтар" в еліті: "Ювентус" і "Реал" ощасливили донецький клуб

"Це планова робота, яка необхідна, для того, щоб фінал в Києві був найуспішнішим, найкрасивішим в історії УЄФА. Невдовзі буде цьогорічний фінал ЛЧ в Кардіффі, і дуже важливо уважно стежити за його проведенням, для того, щоби підготуватися ще краще. Ми прагнемо, щоби всі гості, які приїдуть на фінал ЛЧ, відчули нашу привітність, покохали прекрасне місто Київ і отримали максимальне задоволення від великого футболу. У нас по інспекції багато питань. Найближчим часом ми проведемо оргкомітет і на ньому пройдемося по пунктах, які ми з УЄФА обговорюємо. З місцевою владою у нас постійний контакт, це стосується і нової унікальної систему організації і контролю уболівальників, питань готовності стадіону, проблем транспорту й логістики", - сказав Павелко в ході інспекції.

Представник КМДА Геннадій Пліс додав, що київській владі приємно працювати з ФФУ,

"Це набагато легше, ніж було при підготовці до Євробачення. Я впевнений, що вже на цьому тижні ми закінчимо цей договір про розподіл обов'язків і підпишемо його. І меморандум підпишемо відповідно. Сфери, за яким ми будемо співпрацювати – це аеропорт "Жуляни", транспортна мережа, заходи безпеки, реклами, святковий вечір в Софії Київській. Є багато чого ще – цілий перелік", - пояснив столичний чиновник.

Читайте: На черзі — фінал Ліги Чемпіонів: Порошенко привітав організаторів та ведучих Євробачення-2017

Варто нагадати, що українська сторона уже надала всі необхідні гарантії УЄФА щодо проведення фіналу Ліги Чемпіонів-2018 у Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?