Гройсман розцінює щоденні обстріли Росією території України, як теракти
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман розцінює щоденні обстріли Росією території України, як теракти

Гройсман розцінює щоденні обстріли Росією території України, як теракти

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що щоденні обстріли Росією території України є терактами та військовим нападом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Таку заяву Гройсман зробив у вівторок, 23 травня, біля Посольства Великої Британії в Україні, де вшанував жертв теракту в Манчестері.

Читайте також: Терористи ІДІЛ взяли відповідальність за теракт в Манчестері: з'явилося відео моменту вибуху

“Для України обстріли Росією відбуваються майже кожного дня, і це теж ми розглядаємо як терористичні акти, військовий напад”, - сказав голова уряду.

Нагадаємо, ввечері 22 травня у Манчестері стався вибух на концерті поп-співачки Аріани Гранде. Поліція вважає, що напад було скоєно однією людиною. Нападник помер на місці після того, як детонував вибуховий пристрій. За останніми даними, в результаті теракту загинули 22 людини, серед яких і діти.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко та прем’єр-міністр Володимир Гройсман висловили співчутя з приводу вибуху в Манчестері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?