На місці Лук'янівського СІЗО в Києві запропонували побудувати нічний клуб
Категорія
Події
Дата публікації

На місці Лук'янівського СІЗО в Києві запропонували побудувати нічний клуб

На місці Лук'янівського СІЗО в Києві запропонували побудувати нічний клуб

Один з інвесторів висловив зацікавленість в будівлі нічного клубу на місці Лук'янівського слідчого ізолятора в Києві.

Про це заявила перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські новини.

"У нас, наприклад, є інвестор, який замість Лук'янівки розглядає можливість побудувати нічний клуб - баланду подавати в сталевому посуді. Тому ми всі будемо звичайно обговорювати - запитаємо у місцевої влади, громадськості", - зазначила Севостьянова.

За її словами, територія Київського СІЗО викликає великий інтерес у забудовників.

"У Києві ми бачимо велику зацікавленість, тому що в Києві не так багато ділянок, які можна використовувати під велику забудову", - сказала перший заступник міністра юстиції.

Читайте також: Мін'юст прокоментував гучний інцидент в київському СІЗО

Севостьянова уточнила, що обсяг забудови на території СІЗО потенційно становить близько 100 тис. кв. м.

Нагадаємо, в лютому цього року Міністерство юстиції виставило на продаж Лук'янівський і Львівський слідчі ізолятори. У відомстві також заявляли, що СІЗО перемістять за межі Києва до 2019 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 7 травня в Лук’янівському СІЗО сталася пожежа на даху адмінбудівлі через замикання електропроводки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?