Після Євробачення іноземці купують платівки ONUKA за 100 євро
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Після Євробачення іноземці купують платівки ONUKA за 100 євро

Після Євробачення іноземці купують платівки ONUKA за 100 євро
Джерело:  Karabas.com

Після Євробачення, яке в травні відбулося в Києві, іноземці купують платівки ONUKA за 100 євро.

Про це  Karabas Live розповів Андрій Смирнов, власник лейблу Aby Sho Music, повідомляє ONLINE.UA.

"В ніч після фіналу Євробачення іноземці купили у мене п'ять платівок з міні-альбому ONUKA Vidlik. За перший тиждень після закінчення конкурсу ми продали 10 вінілів. Ще 5 платівок Vidlik купив один американець для свого магазину. Наразі по платівці за два-три дні уходить стабільно", - повідомив Смирнов.

"Попитом серед іноземців користується і перший альбом ONUKA: після Євробачення мій приятель, який раніше викупив у мене 20 екземплярів релізу, продав 9 копій за середньою ціною в 100 євро", - наголосив він.

Читайте також: Після виступу на Євробаченні ONUKA вибилася в європейські чарти iTunes

За словами Смирнова, найбільший попит мають збірка реггі і альбом Сарі Cod.

Нагадаємо, ONUKA виступила у гранд-фіналі Євробачення, який відбувся у суботу, 13 травня. Колектив піднявся на сцену з оркестром НАОНІ.

Як повідомляв ONLINE.UA, солістка українського електронного колективу ONUKA Ната Жижченко показала лаштунки Євробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?