Луценко передумав щодо подань на Лозового та Дейдея
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко передумав щодо подань на Лозового та Дейдея

Луценко передумав щодо подань на Лозового та Дейдея
Джерело:  online.ua

У Генеральній прокуратурі України заявили про відправлення на доопрацювання до Спеціалізованної антикорупційної прокуратури справ щодо народних депутатів Андрія Лозового та Євгена Дейдея, яких очільник ГПУ Юрій Луценко пропонував позбавити недоторканності.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря очільника ГПУ Юрія Луценка Лариси Сарган.

Читайте також: Лозовий подав до суду на Луценка

"Вивчивши матеріали трьох подань на народних депутатів в частині фактажу, сьогодні було прийнято рішення направити до Верховної Ради подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Геннадія Бобова", - повідомила прес-секретар Луценка.

"Ще два подання на нардепів А.Лозового та Є.Дейдея Генпрокурор Юрій Луценко повернув до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на доопрацювання", - додала Сарган.

Нагадаємо, що інформація щодо можливого позбавлення недоторканності Євгена Дейдея, Андрія Лозового та Геннадія Бобова з'явилася 19 травня.

При цьому нардепи назвали звинувачення Луценка вигаданими.

Так, Олег Ляшко заявив, що подання Юрія Луценка на зняття недоторканності з його соратника Андрія Лозового переслідуваннями його політичної сили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?