Син Порошенка в футболці "Україна" зробив зарядку на каналі Ахметова: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Син Порошенка в футболці "Україна" зробив зарядку на каналі Ахметова: з'явилося відео

Син Порошенка в футболці "Україна" зробив зарядку на каналі Ахметова: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Перша леді України Марина Порошенка запросила на свою програму "В ритмі спорту" свої дітей - Євгенію, Олександру та Михайла, який недавно опинився в епіцентрі скандалу із футболкою "Russia" на фото у соцмережі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео телеканалу "Україна".

Читайте також: Порошенко рекламує ранкову програму своєї дружини, яка виходитиме на одному з телеканалів

Прикметно, що саме Михайло, який навчається в елітній школі в Англії, був одягнутий під час ефіру у тренувальну футболку збірної України з футболу. При цьому його сестри та мати були у звичайному спортивному вбранні - без будь-яких написів.

Під час програми Михайло зробив зарядку, виконавши декілька вправ, про які говорила його мати.

Нагадаємо, що під час недавньої прес-конференції Петро Порошенко пояснив появу свого сина на знімку в Instagram у футболці з написом Russia тим, що хлопець одягнувся так на свято Хелловіну. При цьому президент засудив вчинок свого сина та розповів журналістам, що "мав серйозну розмову" з ним.

Також на прес-конференції Порошенко заявив, що не впливав на вибір своєї дружини щодо телепрограми на каналі олігарха Ріната Ахметова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?