У Кличка планують підвищити ціни на проїзд у громадському транспорті
Категорія
Події
Дата публікації

У Кличка планують підвищити ціни на проїзд у громадському транспорті

У Кличка планують підвищити ціни на проїзд у громадському транспорті

У Київській міській держадміністрації планують з середини літа підвищити ціни на проїзд у громадському транспорті.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на проект відповідного розпорядження, який з'явився на сайті КМДА.

Читайте також: Реконструкція розв’язки на Шулявці в Києві потребує зносу заводу "Більшовик"

Повідомляється, що розпорядження "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху" набуває чинності 15 липня.

Згідно з документом, вартість однієї поїздки автобусом, трамваєм, тролейбусом та фунікулером становитиме 4 гривні, метрополітеном – 5 гривень.

У разі використання пластикової безконтактної картки вартість поїздки у метро становитиме від 5 гривень (при поповненні на 1-9 поїздок) до 4,5 гривні при поповненні на 50 поїздок.

Також розпорядженням пропонується встановити вартість разового квитка на міську електричку у розмірі 5 гривень, а вартість єдиного разового проїзного квитка на міську електричку та трамваї № 4, 5 або автобуси № 59, 60, 61 – розмірі 7 гривень.

Також зміни будуть стосуватись і вартості проїзних квитків.

24 травня у відомстві Віталія Кличка відбудеться брифінг, на якому журналістам розкажуть подробиці можливого підвищення цін.

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 травня заступник голови КМДА Микола Поворозник підписав Меморандум про співпрацю щодо проекту будівництва четвертої лінії метро в Києві з китайським консорціумом: ця гілка підземки з'єднає центр міста із Троєщиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?