Кличко оголосив про початок реконструкції столичного Гідропарку
Категорія
Події
Дата публікації

Кличко оголосив про початок реконструкції столичного Гідропарку

Кличко оголосив про початок реконструкції столичного Гідропарку

Мер Києва Віталій Кличко оголосив про початок реконструкції столичного Гідропарку та зазначив, що до кінця осені буде презентовано проект комплексної реновації усієї території.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на КМДА.

«Територія Гідропарку вже більше 20 років не оновлювалася, і ми плануємо повернути цій унікальній території славу однієї із найкращих зон відпочинку столиці. Ці роботи ми вже розпочали», – наголосив мер.

За словами Кличка, на роботи з реконструкції Гідропарку цього року виділили 11 млн грн.

«Зокрема, тут відремонтували центральну алею та частину прилеглого до неї парку. Особливий метод укладання плитки також дозволив надзвичайно швидко покласти майже 2 тисячі квадратних метрів доріжок. Також ми встановили нове освітлення, висадили дерева та кущі, облаштували нові клумби. Також встановили нову систему поливу», – зазначив Кличко.

Читайте також: Реконструкція розв'язки на Шулявці в Києві потребує зносу заводу "Більшовик"

Кличко також повідомив, що у міста багато планів щодо реновації території Гідропарку.

«Привести до ладу більше 140 га території Гідропарку одразу ми не зможемо. Тому протягом наступних кількох років ми працюватимемо над реновацією Гідропарку. І вже до кінця цієї осені ми збираємося презентувати проект його повного оновлення, а також розрахунок необхідної суми коштів на ці роботи», – розповів мер.

Він додав, що влада міста веде перемовини з міжнародними компаніями щодо інвестицій у побудову на території Гідропарку парку розваг подібного на Діснейленд.
Як повідомляв ONLINE.UA, у Київській міській держадміністрації планують з середини літа підвищити ціни на проїзд у громадському транспорті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?