Міністр аграрної політики Кутовий подав у відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

Міністр аграрної політики Кутовий подав у відставку

Міністр аграрної політики Кутовий подав у відставку
Джерело:  online.ua

Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий подав у відставку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.

"Вибір міністра про відставку є абсолютно природнім процесом для будь-якої європейської країни та традиційною світовою практикою. Йду з посади з вдячністю за висловлену мені довіру", - написав Кутовий.

Міністр подякував прем'єру та колегам по уряду за спільно реалізовані кроки на користь аграрної галузі та за підтриману "новелу щодо системи державної підтримки на наступні 5 років, завдяки якій аграрії вже цього року почали отримувати від держави гроші загальною сумою у 5,5 млрд гривень".

Читайте також: Експерти засудили ініціативу Кутового продати ДПЗКУ китайцям - ЗМІ

"Вважаю, що маю достатньо знань, енергії та сили зробити для України ще більше і найближчим часом планую зосередитись на питаннях залучення інвестицій в економіку України. Прошу колег по Парламенту поставитися до заяви із розумінням і проголосувати її", - додав Кутовий.


Як повідомляв ONLINE.UA, у Верховній Раді збирають голоси за відставку Юрія Луценка з посади генерального прокурора України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?