Бойовики ДНР збільшили активність обстрілів під Маріуполем - штаб АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР збільшили активність обстрілів під Маріуполем - штаб АТО

Бойовики ДНР збільшили активність обстрілів під Маріуполем - штаб АТО
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР підвищили активність обстрілів українських позицій під Маріуполем: так, на Приморському напрямку з початку доби 23 травня вони обстрілювали захисників України біля селищ Чермалик, Широкине, Лебединське, Водяне, Талаківка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: На окупованому Донбасі бойовики обмежують виїзд юнаків для здачі ЗНО — розвідка

Стало відомо, що внаслідок одного із більш ніж 20 обстрілів бойовиків так званих ДНР-ЛНР по всій лінії зіткнення у Луганській та Донецькій областях було поранено українського військового.

"Приморський напрямок. Тут зафіксовано найбільше фактів порушення режиму припинення вогню. По опівдні бойовики вдарили по наших позиціях біля Чермалика зі 120-мм мінометів. Впродовж дня противник обстрілював опорні пункти сил АТО в районі Широкиного, Лебединського, Водяного, Талаківки з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Північніше, біля Мар'їнки, вели вогонь з великокаліберних кулеметів. Там же "працював" ворожий снайпер", - йдеться у заяві.

В інших районах Донетчини найгарячіше було в районі Авдіївки, а в Луганській області обстрілів зазнали українські позиції в районі Кримського, Новотошківського та Донця.

"Донецький напрямок. Близько 6.00 години ранку НЗФ здійснили обстріл оборонних укріплень сил АТО у передмісті Авдіївки з мінометів калібру 120 мм, озброєння танку, гранатометів та стрілецької зброї. Також із 120-мм мінометів противник бив неподалік Кам'янки. З мінометів калібру 82 мм - в районі Зайцевого. Поблизу Верхньоторецького та Пісків бандити вели вогонь з гранатометів різних модифікацій та стрілецької зброї. Луганський напрямок. Бойовики декілька разів з автоматичних станкових гранатометів обстрілювали наші позиції в районі Кримського та Донця. По українських воїнах, які тримають оборону поблизу Новотошківського, вів вогонь ворожий снайпер", - повідомили у штабі.

Як повідомляв ONLINE.UA, у мережі з’явилися фото наслідків обстрілу бойовиками житлового сектору Авдіївки, внаслідок якого один мирний житель отримав поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?