У Світовому банку закликали Україну запровадити санкції щодо корупціонерів
Категорія
Події
Дата публікації

У Світовому банку закликали Україну запровадити санкції щодо корупціонерів

У Світовому банку закликали Україну запровадити санкції щодо корупціонерів
Джерело:  5 канал

У Світовому банку вважають, що Україна має запровадити санкції щодо осіб, які мають стосунок до корупційних схем.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".

Директор Світового банку в справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен під час виступу на 13-му світовому форумі про публічні закупівлі PRIMO в Києві відмітила певні кроки української влади щодо боротьби з корупцією, але закликала до більш активних дій.

Читайте також: Всесвітній банк дав позитивний прогноз зростання української економіки

"Запровадження антикорупційних законів дуже важливе в Україні. Уряд зробив певні кроки в країні після Майдану, щоб вирішити питання корупції", - вважає представник Світового банку.

"Були запущені електронні декларації про доходи і створені нові антикорупційні органи. Однак треба зробити ще більше. Насамперед, мають бути застосовані санкції до тих людей, які причетні до корупційних дій", – зазначила Сату Кахконен.

Як повідомляв ONLINE.UA, 2 травня Рада виконавчих директорів Світового банку затвердила виділення Україні кредиту в розмірі 150 мільйонів доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?