Колишній голова ЦРУ заявив про зв'язки виборчого штабу Трампа з Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

Колишній голова ЦРУ заявив про зв'язки виборчого штабу Трампа з Росією

Колишній голова ЦРУ заявив про зв'язки виборчого штабу Трампа з Росією

Колишній голова Центрального розвідувального управління США Джон Бреннан заявив, що у нього є дані про контакти членів виборчого штабу Дональда Трампа під час президентських виборів із представниками РФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.

Під час слухань у спецкомісії палати представників США Бреннан підкреслив, що мова йде про російських урядовців.

Читайте також: Трамп просив двох високопоставлених чиновників розвідки заперечувати його зв'язки з Росією - Washington Post

При цьому він відмовився відповісти на питання про прямі контакти Трампа із російськими офіційними особами, пояснивши, що він не має права оприлюднювати такі дані на відкритому засіданні.

Проте, на думку, екс-голови ЦРУ, інформація, якою він володіє, повинна стати предметом для більш детального розслідування Бюро. Також повідомляється, що Бреннан передав ці факти до ФБР.

"Загроза з боку російських спецслужб - це серйозна загроза", - попередив Бреннан, додав, що РФ не залишить спроб втручання в американський виборчий процес.

Як повідомляв ONLINE.UA, один з радників Адміністрації президента США Дональда Трампа, особливо наближений до мільярдера, перебуває під слідством за підозрою у зв’язках з російським урядом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?