Бойовики обстріляли Авдіївку з "Градів" та мінометів 120 мм калібру - штаб АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстріляли Авдіївку з "Градів" та мінометів 120 мм калібру - штаб АТО

Бойовики обстріляли Авдіївку з "Градів" та мінометів 120 мм калібру - штаб АТО
Джерело:  online.ua

Минулої доби 23 травня бойовики так званих ДНР-ЛНР 53 рази відкривали вогонь по позиціям українських військових, внаслідок чого постраждав один боєць ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Приморському напрямку бойовики відкривали вогонь 29 разів: біля Широкиного стріляли з мінометів 120 мм калібру, в районі Водяного, Гнутового, Новотроїцького та Талаківки вони вели вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, з західних околиць окупованого Донецька по Мар'їнці та Красногорівці - з мінометів 82 мм калібру.

На Донецькому напрямку бойовики розпочинали вогонь 13 разів, майже половина з яких - з використанням забороненого артилерійського озброєння.

Читайте також: Бойовики відкрили вогонь по Авдіївці, поранено мирного жителя - штаб АТО

"Під вечір бойовики обстріляли наші опорні пункти у південному передмісті Авдіївки з РСЗВ "Град" та 120-мм мінометів. Під час цього обстрілу декілька реактивних снарядів бойовики випустили по житловому сектору Авдіївки, внаслідок чого один місцевий мешканець був поранений, 4 приватні будинки - зруйновані вщент, ще більше десятка житлових споруд - пошкоджені. Пізніше на цій ділянці противник двічі вдарив з потужних систем ствольної артилерії калібру 152 мм. А за декілька хвилин до опівночі бандити зі 120-мм мінометів обстріляли наші укріплення біля Пісків", - йдеться у повідомленні.

"Луганський напрямок. На цій ділянці фронту впродовж минулої доби зафіксовано 11 фактів використання бойовиками зброї. Після 18.00 години і до опівночі НЗФ відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу Новоолександрівки та Новозванівки з великокаліберних кулеметів. З гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстрілювали українських захисників біля Кримського та Валуйського", - додали у штабі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше штаб АТО інформував про збільшення кількості обстрілів під Маріуполем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?